دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیر نظارت موسسه برنامه‌ریزی آموزش عالی در گفت‌وگو با آنا:

ماموریت‌گرایی دانشگاه‌ها نیازمند پروژه‌های تحقیقاتی است 

ماموریت‌گرایی دانشگاه‌ها نیازمند پروژه‌های تحقیقاتی است 
مدیر بخش برنامه‌ریزی و نظارت ارزیابی موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی گفت: تحقق ماموریت گرایی و توجه به اسناد بالا دستی دانشگاه‌ها نیازمند پروژه‌های تحقیقاتی است. 
کد خبر : 830724

سیدهادی مرجائی مدیر بخش برنامه ریزی و نظارت ارزیابی موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا درباره راهکار‌های ارتقای تولید علمی ایران در جهان گفت: بر اساس تاکیدات هیئت امنا سومین برنامه راهبردی موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی را از سال ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۶ تدوین و نهایی کرده ایم. 

وی افزود: یکی از ویژگی‌های اصلی این برنامه ماموریت گرایی موسسه پژوهشی و برنامه ریزی آموزش عالی و توجه به برنامه‌های آموزش عالی است که به نوعی باید در موسسه نسبت به پژوهش و برنامه ریزی در خصوص آن‌ها توجه شود.

مرجائی تصریح کرد: یکی از کار‌های عمده موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی توانمند سازی دانشگاه‌ها و توسعه بانک جامع اطلاعات آموزش عالی است تا از این طریق بتوانیم پایگاه‌های داده دانشگاه‌ها و موسسه پژوهش را سامان دهیم و یک ارتباط ارگانیکی را بین سیاستگذاران و دانشگاه‌ها که مجری برنامه‌ها هستند ایجاد کنیم. 

مدیر بخش برنامه ریزی و نظارت ارزیابی موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی ادامه داد: داشبورد‌های تحلیلی و مدیریتی را برای دانشگاه‌ها در این برنامه ساماندهی خواهیم کرد و توسعه می‌دهیم تا تمام مدیران دانشگاه‌ها از رده‌های مدیران گروه و دانشکده‌ها و هیئت رئیسه دانشگاه به صورت آنلاین به اطلاعات خودشان دسترسی داشته باشند و بتوانند خود را با دانشگاه‌ها دیگر مقایسه کرده و وضعیتشان را رصد کنند. 

مرجائی گفت: این طرح می‌تواند برنامه ریزی دانشگاه‌ها را توانمند کند واطلاعات را به صورت زنده و بروز شده در اختیار افراد قرار دهد. چندین برنامه فعال دیگر در برنامه راهبردی موسسه پیش بینی شده که در حال برنامه ریزی برای اجرای آن‌ها هستیم، البته برخی‌های آن از جمله توسعه شبکه متخصصان شروع شده است که به شدت در حال تدوین و اجرایی آن هستیم. 

وی با بیان اینکه برنامه میزها‌ی تخصصی زیر مجموعه شبکه شماع یا شبکه متخصصان است، تاکید کرد: این برنامه در موسسه در حال اجرایی شدن است و توسعه بخش دانش افزایی و کارگاه‌ها در برنامه راهبردی مورد توجه قرار گرفته تا بتوانیم از این طریق مدیران دانشگاهی را نسبت به مباحث روز مدیریتی در حوزه آموزش عالی انتقال دانش دهیم تا آن‌ها را از این کانال توانمند کنیم. 

مدیر بخش برنامه ریزی و نظارت ارزیابی موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی اظهار کرد: تحقق ماموریت گرایی و توجه به اسناد بالا دستی دانشگاه‌ها نیازمند پروژه‌های تحقیقاتی است تا ابعاد این مباحث به منظور پیاده سازی استخراج شوند، بر این اساس طرح‌های موسسه در برنامه سوم بیشتر به سمت ماموریت گرایی، تقاضا محوری و کاربردی شدن در حال پیش بردن است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب